Op zoek naar kind veilig huis?

kind veilig huis
www.kindveilighuis.nl Professionele veiligheid.
Wanneer u artikelen door ons gemonteerd wilt hebben of vragen heeft neemt u dan contact met ons op door te bellen met 0181-642310 iedere dag bereikbaar van 900: tot 2100: of mail naar: info@kindveilighuis.nl of maak gebruik van ons contactformulier. KVH Kind Veilig Huis.
Veiligheid in huis VeiligheidNL.
Spannend voor je kind, omdat de wereld opeens zoveel groter wordt. Vermoeiend voor jou, omdat nu praktisch niets meer veilig is. Wij geven je praktische tips voor de aanschaf en het gebruik van producten in en om het huis. Lees onze Veilig Verkennen magazine, dan ben je op de hoogte van de beste producten voor een kindveilig huis!
Je huis kindveilig Oei, ik groei!
Omdat je kind nog geen gevaren kent en de wereld aan het ontdekken is, is het belangrijk dat je huis veilig is. Hier vind je praktische tips hoe je je huis kindveilig maakt. Beveilig alle stopcontacten waar je kind bij zou kunnen; dat is in ieder geval alles lager dan 150 cm vanaf de vloer.
Checklist voor een kindveilig huis Moveria.nl.
Zorg er ook voor dat messen, schoonmaakmiddelen, medicijnen en andere gevaarlijke objecten zich buiten reikwijdte van je kind bevinden, ook tijdens de verhuizing. Sluit de verhuisdozen goed af zodat je kind ze niet open kan maken. Meer tips om je huis veiliger te maken voor je kind vind je op de speciale pagina over veiligheid in en om het huis van Babypark.
Webwinkel Kinderveiligheidswinkel.
Bij ons vind je alles op het gebied van kinderveiligheid en babyveiligheid. Onze webshop biedt een groot assortiment producten om je huis, kinderopvang, peuterspeelzaal of school kindveilig te maken. Alles op voorraad en altijd scherp geprijsd.In onze shop vind je traphekjes, deurstrips, magneetsloten, tafelhoekjes, stopcontactbeveiligers, gehoorbescherming, bedhekjes, toilettrainers en nog heel veel andere kinderveiligheidsartikelen. DesignLine kast en ladebeveiliging zonder schroeven Antraciet 2 stuks. Deze design veiligheidshaakjes kunnen dankzij het speciaal ontwikkelde zelfklevende materiaal zonder. Dreambaby BREEZZ-SAFE raambeveiliging. Deze raambeveiliging is niet alleen veilig voor kinderen maar beschermt ook tegen inbrekers.
Checklist: is je huis kindveilig?
Maar het moet niet alleen veilig zijn omdat het er vertrouwd is, het moet ook veilig zijn doordat je voorkomt dat er een gevaar dreigt voor je kind. Hieronder een eenvoudige checklist van de belangrijkste punten per ruimte in je huis die een gevaar kunnen opleveren.
Kindveilig Huis Amstelring.
Blog Ouder en Kind. Geen winterblues dankzij de daglichtlamp. Belastingaangifte aan huis: laat geen geld liggen. Waarom is vakantie goed voor je? Van goede voornemens tot resultaat. Op welke temperatuur was je je wasgoed? Slecht zien, tijdig signaleren! Plus magazine xml version1.0? Amstelring Plus magazine. Professionele hulp binnen handbereik. Gezellig samen koffie drinken of samen iets ondernemen. Ontspannen bij u thuis. De kwaliteit van een kapsalon thuis. Genieten in een 4-sterrenhotel met zorg op maat. Met de dagtochten kom ik gezellig onder de mensen. Veilig en zeker op weg.

Contacteer ons