Resultaten voor alarmsysteem securitas

alarmsysteem securitas
Verisure Alarmsystemen en domotica.
Ervaringen Securitas Direct Verisure-alarm Pagina 2.
Ons alarmsysteem dat bestaat uit 2 detectoren en 2 magneetcontacten en dat we sedert 2009 in gebruik hebben, heeft ons tot op heden 2 valse alarmen gegeven: éénmaal in onze garage detector en eenmaal in onze buitenberging magneetcontact waarbij de batterij door de koude een vals alarm gaf dus eigenlijk mogen we hierover niet klagen. Jaarlijks is er een verplicht onderhoud voorzien incl. jaarlijks vervangen vd batterijen, kostprijs onderhoud 85 EUR kostprijs batterijen voor een totaal van 12536, EUR incl. 21% BTW bovenop de maandelijkse factuur van 3344, EUR incl. De batterijen vd afstandsbediening kunnen niet vervangen worden, hiervoor dient men een nieuwe afstandsbediening te bestellen, kostprijs 25 EUR, het is momenteel onze 2de. De batterijen vd eerste hebben ongeveer 2 jaar meegegaan. Waar we niet zo tevreden over zijn, is dit jaarlijks onderhoud. Telkens men is langs geweest, zijn er nadien problemen om het alarm te activeren. Volgens technici zou het probleem liggen bij conflicten tussen het systeem Securitas en het systeem Verisure: ons klavier heeft men op een bepaald ogenblik vervangen door een van Verisure en ook onze rookdetectie is van Verisure, beide systemen werden echter door Securitas-Direct verkocht.
Betere beveiliging dankzij alarmsysteem SeuritasHome AG Insurance.
Securitas contacteert u. U geniet dit unieke aanbod! Beveilig uw woning en krijg 30 % korting op uw diefstalpremie de exclusieve vo ordelen van onze Pack Veiligheid! Als u dit alarmsysteem installeert, kunt u kiezen voor onderstaande voordelen.: 30 % korting op uw diefstalpremie.
Moet mijn alarmsysteem onderhouden worden? Securitas Direct.
Over Securitas Direct. Nummer 1 in alarmsystemen in Europa. Beveilig mijn huis. Beveilig mijn bedrijf. Bel ons gratis 0800 90 000. Home Faq Moet mijn alarmsysteem onderhouden worden? Moet mijn alarmsysteem onderhouden worden? Het is wettelijk verplicht om uw alarmsysteem jaarlijks te laten onderhouden.
Kostprijs alarmsysteem.
Zie hier de informatiefilmpje s van Securitas over de gecombineerde oplossing die wij voor hun installeren en onderhouden. Een kleine woning of kantoor beveiligen op deze manier kost minder dan 800 euro aan investering en slechts 35 euro per maand incl 21% BTW voor de tele-bewaking en interventiedienst van securitas. Dit voorbeeld is gebaseerd op een draadloze alarmcentrale met ingebouwde sirene, klavier, lcd scherm, gsm kiezer en 3 detectoren waarvan 1 met ingebouwde camera en inclusief volledige installatie en programmatie! Draadloze alarmsystemen zonder meldkamer. Voor de mensen die een basis beveiliging wensen maar niet willen aansluiten op een controlekamer zijn er diverse mogelijkheden. We gaan ervan uit dat deze mensen toch ook willen verwittigd worden door het alarmsysteem en ook bediening willen via smartphone en tablet Maar dan zonder enig abonnement te betalen.

Contacteer ons